Accepted Ban Appeal Räven

Status
Not open for further replies.

Räven

Member
May 29, 2020
0
4
3
Karlstad
User name: Räven

Which platform are you banned on?
CS:GO

What server / gamemode were you banned from?
SWE Retakes

Why were you banned?
Blev bannad av något automatiskt system för att jag enkelt sagt glömde bort att jag var injectad för att jag spelade med polare på comp (Rättfärdigar det ej). Blev ju som sagt bannad för fusk innan det också men då var det helt rättvist. Denna gång var det mest ett misstag.

Why should we unban you?
Jag känner inte behovet av att fuska längre. Spelar mestadels matchmaking med polare och i många av fallen med min kusin som är ny till spelet. Orkar ju som sagt inte att löka inne på faceit, alternativt esportal (inte för att jag någonsin gjort det, men ni fattar poängen).

Ser pwnzone som ett fantastiskt sätt att spendera tiden på. Panga lite folk, snacka skit (på en mogen nivå, givetvis) och mycket mer. Det är ju förövrigt fantastiskt trevligt folk. Superpojken, coolberg och Scorpio är praktexempel på trevligt folk, till och med Luffe hade sina stunder, även fast vi hade lite bråk förr. Hoppas han har lagt det bakom sig btw. Aja, jag känner att jag mognat mycket sen dess, trots att det bara gått ett halvår sedan bannen. Jag är som sagt väldigt fokuserad på mig själv. Jag tränar mycket och har på många sätt blivit en ny människa. Strävar mest för bra betyg i skolan men även bra resultat på gymmet nuförtiden, cs är något som jag kommer tillbaka till då och då. Hoppas ni kan ge mig den sista chansen.

Skrev förmodligen att jag mognat och skit förra gången också, men då var det inte på riktigt även fast jag kanske hoppades att skulle vara så, denna gång är det värkligen en ny Räven som är tillbaka!

God jul och gott nytt år, ha det gott nu för fan!

/Räven

Do you agree to follow the rules if you are unbanned?
Yes
 

Superpojken

Head-Admin
Jan 21, 2020
1
9
3
23
Accepterad.
Du får en sista chans nu. Ta vara på den.
 
Status
Not open for further replies.